Afgelopen zaterdag 13 mei zijn er 4 judoka’s van de judo stichting naar Ede afgereisd om hier te gaan strijden om district kampioen te worden van midden nederland. De judoka’s werden bij gestaan door de zeer ervaren coach Gerard Schuurman

In de ochtend waren  Cisca en Kaelynn aan de beurt om de strijd op de mat aan te gaan. In de middag mochten Alex en Thomas de mat (tatami) op.

het resultaat was :

Cisca 3e plaats

Kaelynn 2e plaats

Thomas  1ste plaats

Alex had geen gunstige loting moest zijn eerste partij tegen de uiteindelijke kampioen waar hij met wasari (7 punten) van verloor. De 2e wedstrijd won hij met ippon (10 punten). Helaas voor Alex was het een afvalpoule. Een afvalpoule werkt zo dat als je er twee verliest je dan uit de wedstrijd bent.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *