NIJKERK – Judoclub Rebel is vier dagen op trainingskamp in Slovenië geweest. Gehuld in nieuwe trainingspakken kwamen de judoka’s als een echt team aan.

Er werd op drie dagen twee tot drie keer per dag getraind met onder andere wereld- en olympisch kampioenen. Er werd veel gevraagd van de judoka’s, want de trainingen varieerden van krachttrainingen, techniektrainingen en pittige judopartijen tot aan het beklimmen van bergen. ’s Avonds was er tijd om te ontspannen, zoals met barbecueën en zwemmen in het meer. De judoka’s hebben zowel fysiek als mentaal veel geleerd.

Zoals hierboven vermeld, zijn alle wedstrijdjudoka’s geheel in het nieuw gestoken. De gesponsorde trainingspakken zijn mede mogelijk gemaakt door Judostichting Nijkerk, Club Rebel, Alex Smit Cementdekvloeren, Veros Metaalwerken BV, Bomecon constructie en verhuur BV en PraktijkHansHaak.

Categorieën: Geen categorie