Op elk toernooi worden wel prijzen gepakt. Ook dit weekeinde.

De dag begon met Thomas Jansen en Alex Smit. Jansen heeft 4 partijen gevochten en dat ging er flink ruig aan toe. Mooi alles gewonnen en ging hij er met de 1e plek vandoor. Smit heeft 4 partijen gewonnen en 1 verloren vanwege een shido, Hij stond op winst ondanks wasari gelijk maar kreeg een shido omdat zijn tegenstander zo passief bleef staan en hij te fanatiek aanviel. Een vreemde beslissing en dus een ongelukkige uitslag. Alex Smit werd hierdoor derde.

De tweede ronde was voor Cisca Walet en Elena Renes. Walet zat in een poule van 6 meiden wist helaas geen prijs in de wacht te slepen. Renes heeft goed technisch judo laten zien, 3 gewonnen en 1 verloren en heeft een mooie 3e plek verdient.

Erian Makartsjan mocht ook de mat op. Hij heeft goed zijn best gedaan, werd derde van de poule en kon helaas niet door voor het podium. Jerrel Haak en Liam Groen waren ook van de partij. Haak werd deze dag derde met een mooie linkse heupworp. Groen had vandaag helaas geen prijs, maar wel goed gestreden.

Op zondag ging de reis naar Het Internationale Kaizen Tournament te Echt. Twee judoka’s van Rebel deden hier aan mee. Tigo Renes ging vol overgave de mat op en heeft er twee verloren en twee gewonnen. Helaas geen podium dit keer. Hajo Schuurman heeft met fanatisme en technisch judo een podiumplaats verdiend. Eerste werd hij. Deze twee dagen werd gecoacht door Gerard Schuurman.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *