Hier onder het verslag van de coach Nichristo die op zaterdag de ochtend en de middag aanwezig was. Hij moest zelf tegelijk op de tatami met Gijs en Thomas waardoor Dave de laatste 3 wedstrijden van die dag heeft gecoacht.
Maar eerst het verslag van Nigel:

 

Alles verliep gladjes gister in het besneeuwde almere. Ook de judoka’s van Rebel verschenen in het wit en volle moed op de mat. Het zout was al uitgestrooid maar niet voor jerrels tegenstanders. Zij bevonden zich op glad ijs🤣. Jerrel zat in een sterke poule maar wist op 1 na alle zijn  wedstrijden ippon te beëindigen. Gefeliciteerd met je 2de plaats. De volgende ronde was het startmoment gegeven aan Tom. Tom was omgepouled en moest starten in de 42 kilo. Het waren letterlijk zware jongens maar tom heeft heel goed gestreden en liet elke wedstrijd zowel links als rechtse combinaties zien. Helaas hadden zijn vier tegenstanders iets meer voordeel.  Maar hij liet geen traan vallen en hielt zich de  judo. Heel goed gedaan. In de tussentijd waren Mathias en cisca zich aan het opwarmen op de tattema. Mathias begon zijn wedstrijdmoment(en) sterk en wist, 2 wedstrijden met de volle punt te beëindigen. Door een blesure aan zijn enkel in zijn voorgaande wedstrijd waren de laatste wedstrijden zwaar  maar hij liet zich niet zomaar uit het veld slaan. 50/50 winst. Goed voor een derde plaats. Gefeliciteerd.
Cisca had een zware poule met ervaren judoka’ s en moest hard aan de slag. Helaas geen winst. Maar heeft zich heel goed staande gehouden tegen de -voornamelijk – 3kyu dragers in haar poule. Misschien geen  overwinning maar voor cisca wel een (on)bewust    leermoment/progressie goed gedaan. In de middag was het de beurt aan Alex en Dave. Beide in een zware poule. Dave heeft  al zijn wedstrijden prachtig afgesloten met mooie ippons. Mooie technieken en overnames. Hij moest goed aan de bak en wist kampioen te worden in de 73 kilopoule. Alex heeft zijn wedstrijden allemaal uit moeten judoën. Hij had pittige tegenstanders maar wist de scheidsrechters herhaaldelijk ervan te overtuigen dat hij een van de betere judoka was in zijn poule. Klein foutje  door in zijn derde partij even zijn aandacht te verliezen en zijn tegenstander snel anticipeerde waardoor hij verloor. 4 winst 1 verloren  goed voor een tweede plaats. We zijn weer ondergesneeuwd met leuke prijzen. Mooie worpen en identieke gentleway’s. Heel goed gedaan allemaal. Trots op Jerrel, Mathias, Tom, Cisca, Alex Thomas, Gijs,

 

 

copyright : https://www.facebook.com/Fotografie-Marco-Krachten-895715450594799/

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *