Bijdrage door Hajo Schuurman:

 

Keallynn mocht vandaag aftrappen. Ze heeft hard gewerkt, helaas zat er vandaag geen prijs in. Erik, Nick en Tom mochten in het tweede blok aan de slag. Tom won zijn eerste partij met ipon, prachtig doorgestuurd naar de grond. Nick had de eerste gewonnen en de tweede verloren. Erik werkt hard helaas wel de eerste twee verloren. Tom speelde zijn tweede wedstrijd heel sterk helaas verloor hij de tweede partij net. In zijn derde partij kon hij de tegenspeler net niet genoeg doorsturen, wel mooi judo laten zien. Ook in zijn laatste partij scoorde hij bijna een punt, helaas net niet genoeg voor een podium plek. Erik won zijn derde partij. Helaas was het niet genoeg, omdat hij zijn vierde partij verloor. Nick verloor ook net voor de derde plek. Alle heren zijn wisten vierde te worden. Alex mocht in het derde blok, hij verloor zijn eerste  en tweede partij, de tegenspelers waren erg sterk, Alex had zijn pakking goed. Helaas kwamen ze er toch doorheen. Hij wist er vervolgens een te winnen met prachtig judo, hij koos de goede momenten om er in te komen. Hij wist hierdoor 2de te worden. Gijs, Mattias en Thomas mochten als laatste de mat op.  Gijs begon met een sterke pakking, helaas liet hij zich op de grond even verrassen. Thomas verloor de eerst met een houdgreep, Mattias stuurde de eerste wedstrijd de tegenspeler zo goed door dat hij een ipon kreeg. In de  tweede partij van Gijs scoorde Gijs een wazari, in de laatste minuut verloor Gijs net met een schouderworp. Zijn laatste partij won hij door zijn schouder goed op slot te zetten. Hij wist met deze goede houdgreep de derde plek te pakken. Thomas pakte in zijn derde partij de tegenspeler ook in sterke houdgreep en won deze partij. Ook in zijn vierde partij gooide hij zijn tegenspeler op de rug en wist hiermee de derde plek te halen. Mattias wist tweede te worden door in de laatste partij binnen 20 seconden de tegenspeler op zijn rug te gooien en een houdgreep te maken

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *